Referenties

Marianne T. deed in augustus mee aan de zomercursus. Hierbij een paar reacties van haar hand: "Heerlijke zomercursus bij je gehad, Annet! Zo fijn dat ik graag bij je verder wil. Voor mij was het een eerste kennismaking met keramiek. De cursus heeft een prettige opbouw. Stap-voor-stap bied je verschillende basistechnieken aan. Gelijk de eerste ochtend al een schaal gemaakt. Of 2... dat is een heerlijk gevoel! In de middag gaan we duimpotjes maken. Een prachtige manier om de verschillende soorten klei in je handen te voelen. Erg meditatief ook! In jullie mooie tuin tot rust komen tijdens de lunch. Met zo'n lekker eten! Je mag het van mij zomer-vakantie-cursus noemen. Ik geniet er nog van."
 Josje van Doorn is -onder andere- afgestudeerd in de richting keramiek aan de Academie voor Beeldende vorming. Ze komt al een aantal jaren naar het open atelier op donderdag. ''Het atelier is goed geoutilleerd, schoon, licht en ruim, je voelt je er snel thuis. Annet heeft een computergestuurde electrische oven die heel precies stookt. Zo is de kans op mislukkingen minimaal. Doordat je een all-in prijs betaald, is er geen extra gedoe met geld voor klei en glazuren. De sfeer in het atelier is altijd goed, van heerlijk rustig tot erg gezellig. Annet dringt zich niet op, maar als je haar nodig hebt is ze er voor je.
 Marianne volgt de cursus keramiek: "Waarom heb ik gekozen voor jouw atelier? Ik heb lang gekeken naar verschillende keramieksites en deze met elkaar vergeleken. Ik heb het op me in laten werken en toen bedacht welke site me het meeste aansprak. Jouw site straalt een rust uit, is duidelijk en overzichtelijk. Ik ben enorm onder de indruk van je werk dat je op de site toont. Je gaf daarmee voor mij de doorslag om te kiezen voor je atelier. De foto's gaven blijk van een originele creativiteit. Ik ga elke woensdagavond met veel plezier naar het atelier. Regelmatig ervaar ik dat als ik na een drukke werkdag bij jou ben geweest dat ik me weer kan ontspannen. Je straalt tijdens de les rust uit. De theorie die je geeft is duidelijk en wordt op een prettige manier gepresenteerd. Ik heb het als prettig ervaren om een herhaling van de theorie te krijgen om zodoende weer alles op te frissen. Jij geeft les op een duidelijke manier. Je legt uit en helpt daar waar nodig. Je stimuleert eigen ontplooiïng. Je zet me aan het denken en probeert mijn creatieve blikveld te vergroten. Het atelier is een prettige ruimte. Het is licht en heel schoon. Ik ervaar het als een knus atelier."
 


 
Marie-Jose werd verrast door haar collega's. Zij vierden haar 12,5 jarig jubileum met een workshop schaal maken in een drukmal. "Wat een verrassing was het om te arriveren in keramiekatelier Antoonet. Keramiek: wie had daar aan gedacht? Bijzonder was dat we zeer welkom waren in een licht en opgeruimd atelier waar we goede uitleg kregen van onze gastvrouw over wat we konden maken. Gedurende de middag zorgde zij voor een fijne sfeer, prima begeleiding wat wel en niet mogelijk was met onze onervaren handen en er ontstond zowaar een prachtige schaal. Ieder van onze groep had een andere kijk op een schaal en dat maakte het zo mooi. Al die verschillende uitdrukkingen waar we die middag aan gewerkt hebben zullen pas over enkele weken zichtbaar zijn. En daar verheugen we ons al bij voorbaat op.Dank voor die leuke dag!"
 


 
Hetty heeft in het verleden bij Annet een cursus keramiek gevolgd en komt nu al een aantal jaren naar het open atelier op donderdag: "Wat ik prettig vind is de goede bereikbaarheid van keramiekatelier Antoonet. Het is een schoon en opgeruimd atelier, waarin alle materialen voorradig zijn. De keramiek wordt zorgvuldig gebakken in een moderne computergestuurde oven. Ik kan mijn eigen gang gaan, Annet laat me vrij om te maken wat ik wil, geeft me wel advies als ik er om vraag".

Schrijf u hier in

Voor welke cursus of workshop wilt u zich inschrijven? Maak hier uw keuze en schrijf u nu meteen in.

Facebook